Για πρώτη φορά το EL CONVENTO DEL ARTE ανοίγει τα μεσημέρια της Κυριακής και μας περιμένει  με -Εντέχνως «άτεχνα» τραγούδια και απρόβλεπτες καταστάσεις με τον  Άγγελο Ανδριανό & την Δήμητρα Σταθοπούλου από 13/10.  Ένα καθεστώς άκρως «Ελληνικόν» κάθε Κυριακή από τις 15:00 έως τις 18:00 για να ξεφαντώνουμε, να τραγουδάμε, να χορεύουμε….γιατί όχι? και να διασκεδάζουμε με την καρδιά μας.

Δύο μοναδικές φωνές, δύο καλλιτέχνες με εξαιρετικές συνεργασίες στον χώρο της μουσικής, ο Άγγελος Ανδριανός και η Δήμητρα Σταθοπούλου, αναλαμβάνουν να βάλουν στην παρέα κάθε Κυριακής τραγούδια γνωστά και αγαπημένα από το χθες και το σήμερα και να απογειώσουν την διάθεσή μας, στο ιδιαίτερα αισθαντικό και φιλόξενο περιβάλλον του El Convento del Arte.

Το κέφι, οι γευστικές εμπειρίες πάντα με την υπογραφή του Σέφ Μιχάλη Ντουνέτα, το κρασί από ελληνικούς και διεθνείς αμπελώνες. το ποτό και η καλή διάθεση είναι τα συστατικά για να γίνουν τα Κυριακάτικα μεσημέρια μας ακόμη πιο ξέγνοιαστα …στο στέκι μας…το δικό μας El Convento del Arte.

Από την Κυριακή 13 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή, στις 15.00 το μεσημέρι στο El Convento Del Arte.

Ερμηνεία: Άγγελος Ανδριανός και Δήμητρα Σταθοπούλου
Πιάνο: Βασίλης Θεοδωράκογλου
Κρουστά: Εύη Κανέλλου
Μπουζούκι: Βαγγέλης Ζαρμπούτης
Κιθάρα: Άγγελος Ανδριανός
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Άγγελος Ανδριανός

Πού:
El Convento Del Arte
Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα

Ώρα προσέλευσης: 14:15 – Ώρα έναρξης: 15:00
Ο χώρος λειτουργεί από τις 14:15 για φαγητό.
Ελάχιστη κατανάλωση: 20 euro