Το «Δείπνο ηλιθίων» είναι μία από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις των τελευταίων ετών και γι’ αυτό συνεχίζει για 3η χρονιά, με τον θίασο των πρωταγωνιστών να παραμένει ενωμένος. Τη φετινή σεζόν η παράσταση θα αρχίσει από το Θέατρο Αριστοτέλειον της Θεσσαλονίκης και από τα μέσα Οκτώβρη θα κατηφορίσει στο Θέατρο Κάππα της Αθήνας. Ωστόσο, έναν εκ των πρωταγωνιστών τον περιμένει αρκετό τρέξιμο…
Αναφερόμαστε στον Πυγμαλίων Δαδακαρίδη, ο οποίος εκτός από το «Δείπνο ηλιθίων» και τον ρόλο του Πιερ, ετοιμάζεται να κρατήσει ακόμη ένα ρόλο. Διαφορετικό από αυτούς που έχει κρατήσει μέχρι τώρα. Και πιο συγκεκριμένα αυτό του σκηνοθέτη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του theatrenow.gr, ο αγαπημένος ηθοποιός θα σκηνοθετήσει μια νέα παράσταση που θα ανέβει στο Θέατρο Σταθμός.
Πρόκειται για μία κωμωδία του Βαγγέλη Αλεξανδρή, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 17 Δεκεμβρίου, και θα παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Στην παράσταση θα παίζουν ο ίδιος ο συγγραφέας, ο Αναστάσης Κολοβός, η Φανή Γεωργακοπούλου, η Ηλέκτρα Τσακαλία και ο Χάρης Μπόσινας.
Είναι η πρώτη φορά, που ο Πυγμαλίων παίρνει την ευθύνη να σκηνοθετήσει και, όπως δηλώνει στο theaternow.gr: «Είναι μία εσωτερική ανάγκη, η οποία προκαλείται όταν βρεθεί το κατάλληλο έδαφος. Και η σιγουριά μέσα σου ότι ένα ονειρικό παραμύθι, που φαντάζεσαι, μπορείς να το αντικρίσεις με τον ίδιο τρόπο. Είναι μία ήρεμη, σοφή και αγαπημένη επιλογή να συνεργαστώ με ανθρώπους, που ξέρω και με ξέρουν».