Αποκλειστικό: Πέτρος Φιλιππίδης – Λάκης Λαζόπουλος – Παύλος Χαϊκάλης ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Η φετινή καλλιτεχνική περίοδος δεν άρχισε, σχεδόν, καθόλου καλά για το θέατρο Βρετάνια αφού η παράσταση «Αν υπάρχει, δεν το ‘χω βρει ακόμα» με τον Μάκη Παπαδημητρίου και τη Μαρία Λεκάκη δεν σημείωσε την ανάλογη επιτυχία, με αποτέλεσμα να κατέβει πρόωρα. Δεν ισχύει το ίδιο, όμως, και για τη «Βερβερίτσα» του Νίκου Μουτσινά, με τον ίδιο και τη Μαρία Σολωμού στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, που σχηματίζουν μεγάλες ουρές.

Ενώ η παράσταση έχει την προοπτική να συνεχίσει και του χρόνου, ο θεατρικός παραγωγός Κάρολος Παυλάκης θέλει να ανεβάσει κάτι καινούργιο. Για αυτό τον λόγο, εδώ και αρκετό καιρό, βρισκόταν σε συνεχείς συζητήσεις με στενούς φίλους και συνεργάτες για να βρουν το ιδανικό έργο. Και από ότι φαίνεται αυτό βρέθηκε, καθώς επίσης και η dream team που θα το στελεχώσει…

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του theaternow.gr, πρόκειται για ένα έργο – για το οποίο τηρείται, μέχρι στιγμής, σιγή ιχθύος – που θα σκηνοθετήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης ενώ θα πρωταγωνιστήσουν ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Παύλος Χαϊκάλης!

Να σημειωθεί ότι ο Λάκης Λαζόπουλος θα υποδεχτεί τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη στο πρώτο «Αλ τσαντίρι νιουζ», που θα μεταδοθεί την Τρίτη 12 Μαρτίου μέσα από τη συχνότητα του OPEN, οπότε και ενδέχεται να ανακοινωθεί επίσημα η συνεργασία.