Πολλά και διαφορετικά είναι τα “μαγειρέματα” που γίνονται για την καλλιτεχνική περίοδο 2019- ‘20 και ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται το ανέβασμα της μουσικής – κωμικής ταινίας “Η Παριζιάνα” σε σενάριο – σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη, με πρωταγωνίστρια τη Ρένα Βλαχοπούλου.
Το συγκεκριμένο εγχείρημα θα φιλοξενηθεί στο Θέατρο Broadway και πίσω από το ανέβασμα βρίσκεται ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο οποίος -θα έχει και τη μουσική διεύθυνση-, ενώ πρόσφατα ήρθε σε συμφωνία με τον Αντώνη Λουδάρο για να αναλάβει την σκηνοθεσία του.

Αυτή την περίοδο, μάλιστα, έχει αρχίσει να στήνεται η διανομή, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην ηθοποιό που θα ενσαρκώσει την κεντρική ηρωίδα, Πελαγία. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του theaternow.gr, τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι πάρα πολλά ενώ επικρατέστερη φαίνεται να είναι η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Σε αυτό το σημείο να σας θυμίσουμε ότι η ηθοποιός είχε δοκιμαστεί ξανά στον συγκεκριμένο ρόλο για τις ανάγκες του “Your Face Sounds Familiar” στον ΑΝΤ1, κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Θυμηθείτε το εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=zH6OQwLJgDU