Αποκλειστικό: Ποιοι θα πρωταγωνιστήσουν στο πλευρό της Νένας Μεντή ως… Μαρίκα Κοτοπούλη;

Πολλοί παραγωγοί και συντελεστές έχουν σηκώσει μανίκια και δουλεύουν πυρετωδώς για την νέα καλλιτεχνική περίοδο. Εξαίρεση δεν αποτελεί ο Πέτρος Ζούλιας, ο οποίος μαζί με τις πρόβες για την καλοκαιρινή περιοδεία του «Μάλιστα, κύριε Ζαμπέτα…», ετοιμάζει με κέφι, όρεξη και προσοχή ένα νέο θεατρικό έργο βασισμένο στη ζωή και το έργο της Μαρίκας Κοτοπούλη.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατά η Νένα Μεντή, με την οποία έχουν συνεργαστεί ξανά με μεγάλη επιτυχία – με πιο πρόσφατη την παράσταση «Οι γυναίκες του Παπαδιαμάντη» – και είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεχίζουν μαζί. Πρόσφατα, μάλιστα, έκλεισαν ακόμα τρεις ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν στο πλευρό της σημαντικής ηθοποιού.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του theaternow.gr, το ρόλο της Έλλης Λαμπέτη θα κρατήσει η Νεφέλη Κουρή, η οποία φέτος έπαιζε στο «Alarms» και τώρα κάνει εντατικές πρόβες για την περιοδεία του «Κατά φαντασίαν ασθενής» με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

 

 

 

 

 

 

 

 

Το ρόλο του συζύγου της Μαρίκας Κοτοπούλη, Γεώργιο Χέλμη θα κρατήσει ο Γιώργος Δεπάστας, ο οποίος φέτος έπαιζε στην απόλυτα επιτυχημένη παράσταση «Οι μάγισσες της Σμύρνης» και εν συνεχεία στο «Ζητείται ψεύτης», κερδίζοντας άκρως θετικές εντυπώσεις. Αυτή την περίοδο, μάλιστα, ετοιμάζεται να περιοδεύσει με τη «Μαρία τη Πενταγιώτισσα» με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Ο Δημήτρης Σαμόλης, ο οποίος έπαιζε στον «Αλαντίν», στη παιδική σκηνή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν, και παράλληλε «έκλεισε» δύο χρόνια εμφανίσεων στο Faust.

Τέλος, ακόμα ένας ηθοποιός που θα πρωταγωνιστήσει στην εν λόγω παράσταση είναι ο Μάκης Πατέλης, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα έπαιζε στο «Ζητείται ψεύτης», ενώ τώρα θα συνεργαστεί και πάλι με τον ίδιο σκηνοθέτη για τις ανάγκες της θερινής περιοδείας του «Μάλιστα, κύριε Ζαμπέτα…»

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του theaternow.gr, στην παράσταση μαζί τους θα βρίσκονται ακόμα οι: Μαριάννα Τουντασάκη, Χριστιάννα Ματζουράνη, Γιάννης Σίντος, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Λόξας.

Το φιλόδοξο εγχείρημα θα φιλοξενηθεί στο Θέατρο Χώρα και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.