Ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας έχουν στα σκαριά διάφορα σχέδια τόσο για το φετινό καλοκαίρι όσο και για την καλλιτεχνική περίοδο 2019 – 2020. Ένα από αυτά, όπως πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει, είναι η θεατρική μεταφορά της κωμωδίας «Εννέα με πέντε», που είχε βγει στην μεγάλη οθόνη το 1980 με τους Φ. Γκρέιντζελ, Τζ. Φόντα, Λ. Τόμλιν κ.ά. στο θέατρο Γκλόρια.

Εδώ και αρκετό καιρό, μάλιστα, γίνονται συζητήσεις επί συζητήσεων με τους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστήσουν. Ο Μελέτης Ηλίας, η Άνδρη Θεοδότου και η Παρθένα Χοροζίδου ήταν οι πρώτοι που είχαν δώσει τα χέρια αλλά στη συνέχεια προέκυψαν αποχωρήσεις και νέες… αφίξεις. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του theaternow.gr, ο Μελέτης Ηλίας συνεχίζει να κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ η Άνδρη Θεοδότου και η Παρθένα Χοροζίδου αποχώρησαν από την εν λόγω δουλειά.

Οι ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες θέλουν την Νίκη Λάμη, την Κατερίνα Ζαρίφη και τη Σύλβια Δεληκούρα να στελεχώνουν το καστ. Σε αυτό το σημείο να σας θυμίσουμε ότι η υπόθεση του έργου θέλει τρεις γυναίκες, υπάλληλοι σε μια μεγάλη εταιρεία, να απαγάγουν τον προϊστάμενο τους, όταν εκείνος αρχίζει να τους συμπεριφέρεται άσχημα. Τότε αρχίζει μια σειρά μπερδεμάτων.