Η μουσική – κωμική ταινία “Η Παριζιάνα” σε σενάριο – σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη, με πρωταγωνίστρια τη Ρένα Βλαχοπούλου, πρόκειται να μεταφερθεί στη σκηνή του θεάτρου Broadway σε διασκευή – σκηνοθεσία Αντώνη Λουδάρου.  

Πριν λίγο καιρό, μάλιστα, σας είχαμε ενημερώσει ότι για την κεντρική ηρωίδα, τη Πελαγία, είχε δεχτεί πρόταση η Ματθίλδη Μαγγίρα. Οι δύο πλευρές ενώ είχαν προχωρήσει αρκετά τις συζητήσεις, τελικά, δεν ήρθαν σε συμφωνία.

Έτσι, ξεκίνησε το σαφάρι αναζήτησης για την αμέσως επόμενη ιδανική ηθοποιό, κι αυτή βρέθηκε στο πρόσωπο της Μπέσυς Μάλφα.  Από τη στιγμή που βρέθηκε η κεντρική ηρωίδα και “κλείδωσε” η συμφωνία, άρχισαν να βρίσκονται και οι υπόλοιποι συντελεστές της συγκεκριμένης δουλειάς. Στο πλευρό της Μπέσυς Μάλφα, λοιπόν, θα δούμε τους: Αντώνη Λουδάρο, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ευτυχία Φαναριώτη, Λένα Αλκαίου, Κώστα Μαρτάκη, Πέτρο Ξεκούκη, Γιάννη Κρητικό, Τόνυ Δημητρίου κ.ά.

Επιπλέον, στο καστ ανήκει και η Έρρικα Μπρόγιερ που ανεβαίνει ξανά στο σανίδι μετά από πολύχρονη απουσία και δη σε ένα έργο, που είχε παίξει στην κινηματογραφική του εκδοχή.