Εδώ και λίγο καιρό έχουν αρχίσει τα «μαγειρέματα» για την καλλιτεχνική περίοδο 2019- 2020. Μία από τις παραστάσεις που έχουν αρχίσει ήδη να ετοιμάζονται με ιδιαίτερη προσοχή είναι η ζωή και η πορεία ενός μύθου για τα ελληνικά δεδομένα. Ο λόγος για τον Αριστοτέλη Ωνάση.

Πρόκειται για το νέο μεγαλεπήβολο εγχείρημα των Θεατρικών Σκηνών, οι οποίες μετά τις άκρως επιτυχημένες «Οι μάγισσες της Σμύρνης», αποφάσισαν να κάνουν αυτή την ιδέα πράξη με την υπογραφή, φυσικά, του Σταμάτη Φασουλή. Μάλιστα, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης θα ενσαρκώσει τον Έλληνα κροίσο σε μεγάλη ηλικία, ενώ όσον αφορά δύο πρόσωπα που σημάδεψαν τη ζωή του, όπως η Μαρία Κάλλας και η Τζάκι Κένεντι – Ωνάση θα τις υποδυθούν η Κατερίνα Παπουτσάκη και η Δήμητρα Ματσούκα, αντίστοιχα.

Η πρεμιέρα της εν λόγω παράστασης θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Παλλάς, στις 10 Οκτωβρίου, ανήμερα των γενεθλίων του παραγωγού Γιάννη Κεντ, ο οποίος επέλεξε την ίδια ημερομηνία και για τις πρεμιέρες των παραστάσεων «Μαντάμ Σουσού» και «Μάγισσες της Σμύρνης».