Ο Αντώνης Λουδάρος ανήκει στην κατηγορία των ηθοποιών που μένει προσηλωμένος στους στόχους του ενώ με ό,τι καταπιάνεται φροντίζει να το φέρει εις πέρας με μεγάλη επιτυχία. Κάτι ανάλογο έκανε στο ανέβασμα της παράστασης «Σκηνές από ένα γάμο» του Ινγκμάρ Μπέργκμαν, όπου έκανε την μετάφραση – διασκευή και τη σκηνοθεσία του αριστουργηματικού έργου, ενώ μαζί με την Παυλίνα Χαρέλα έδωσαν σάρκα και οστά στους ήρωες, Γιόχαν και Μαριάννα.

Οι «Σκηνές από ένα γάμο» παρουσιάζονται από τον Απρίλιο μέχρι και την Τρίτη 14 Μαΐου στο Θέατρο Σοφούλη σημειώνοντας διαδοχικά sold out και κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο για την αισθητική της όσο και τις υποκριτικές δυνάμεις των δύο ηθοποιών. Μάλιστα, ο Αντώνης Λουδάρος δέχεται στενή πολιορκία από παραγωγούς της Αθήνας να φέρει και στην Αθήνα τις «Σκηνές από έναν γάμο» και εκείνος το σκέφτεται σοβαρά…

Η υπόθεση του έργου
Ένα ζευγάρι, μια ιστορία είκοσι χρόνων. Υπάρχει άραγε η τέλεια σχέση; Ο Γιόχαν και Μαριάννα είναι –φαινομενικά τουλάχιστον- το τέλειο ζευγάρι. Κι όμως μια ματιά, μια παύση, μια μισοτελειωμένη φράση, μια αδιόρατη κίνηση ίσως μαρτυρούν ένα χάσμα. Τι θα συμβεί όταν αυτό το χάσμα έρθει στο φως;

Η κλασική ταινία του Μπέργκμαν “Σκηνές από έναν γάμο” έχει τιμηθεί με βραβείο καλύτερης ταινίας στις Χρυσές Σφαίρες, με βραβεία καλύτερης ταινίας και σεναρίου από την Εθνική Ένωση Κριτικών των ΗΠΑ (NSFC) και χάρισε στην Λιβ Ούλμαν πολλά βραβεία και υποψηφιότητες για την ερμηνεία της.

Το έργο παρουσιάζεται σε συνεργασία με τον Ατζέντη Josef Weinberger Limited, Λονδίνο, για λογαριασμό του Ιδρύματος Ingmar Bergman.