Παρόλο που είχε αποφασιστεί η θεατρική παράσταση «Πέτρες στις τσέπες του» να ρίξει οριστική αυλαία μετά από δύο χρόνια τεράστιας επιτυχία στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, μία ευχάριστη έκπληξη περιμένει το κοινό. Η παράσταση με το απολαυστικό ρεσιτάλ εναλλαγής ρόλων που δίνουν στη σκηνή ο Μάκης Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Χρυσοστόμου επιστρέφει και κάνει πρεμιέρα στις 28 Νοεμβρίου στο θέατρο ΑΝΕΣΙΣ. 

Η υπόθεση της παράστασης:
Μια «κωμικοτραγωδία» που εκτυλίσσεται στο Κέρι της Ιρλανδίας, όπου κινηματογραφείται μια χολυγουντιανή υπερπαραγωγή. Ο Τσάρλι κι ο Τζέικ είναι δυο ντόπιοι βοηθητικοί ηθοποιοί, δηλαδή extras… δηλαδή κομπάρσοι… δηλαδή οι άνθρωποι δεν έχουν στον ήλιο μοίρα… και συμμετέχουν στην ταινία. Το ίδιο και ο Σων. Που αυτοκτόνησε. Έβαλε πέτρες στις τσέπες του κι έπεσε στο νερό. Κρίμα.
Ο ψεύτικος κόσμος του Χόλυγουντ σε σύγκρουση με τη σκληρή πραγματικότητα μιας επαρχιακής πόλης, μέσα από τα μάτια 2 ανθρώπων, μέσα από τις ζωές 15 χαρακτήρων, μέσα από την απαξίωση και την καταξίωση, μέσα… μαζικής ενημέρωσης και μεταφοράς. Κρίμα.