«Ρένα»: Sold out η πρώτη μέρα της Θεσσαλονίκης | Προσθήκη μιας επιπλέον μέρας στην ίδια πόλη 12/7

Η παράσταση «Ρένα» του Αύγουστου Κορτώ στην οποία πρωταγωνιστεί η Υρώ Μανέ σημειώνει μεγάλη επιτυχία στην καλοκαιρινή της περιοδεία. Έτσι, λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης του κοινού στην σημερινή παράσταση της Θεσσαλονίκης στο θέατρο Κήπου στις 21:30 θα προστεθεί μια ακόμη παράσταση στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα την Παρασκευή 12 Ιουλίου.

 

Τον ομώνυμο ρόλο υποδύεται η Υρώ Μανέ και μαζί της, συνοδοιπόροι επί σκηνής οι Άγης Εμμανουήλ, Κωνσταντίνος Φάμης, Μιχάλης Αβρατόγλου, καθώς και οι μουσικοί Παναγιώτης Τσεβάς και Κώστας Νικολόπουλος. Σκηνοθεσία, Νικαίτη Κοντούρη.

Η «Ρένα», η ηρωίδα από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Αύγουστου Κορτώ, βγαίνει από τις σελίδες και- επί σκηνής πλέον- διηγείται τη θυελλώδη ζωή της αλλά και, άθελά της, ένα μεγάλο μέρος της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Μια παράσταση ύμνος στην αγάπη, στη ζωή και τον έρωτα χωρίς φραγμούς, σε μια Ελλάδα που σπαράσσεται, γονατίζει, ανασταίνεται και συνεχίζει μοιραία και ακάθεκτη, από τις πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα μέχρι σήμερα. Μια τοιχογραφία της χώρας μας μέσα από τη μουσική των δεκαετιών, την αθωότητα, την αμεσότητα και τη δύναμη για επιβίωση μιας γυναίκας, που το μόνο που ήξερε καλά ήταν να προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες.

Οι στάσεις της περιοδείας είναι οι εξής:

Πέμπτη, 11 Ιουλίου, Θεσ/νικη

Παρασκευή, 12 Ιουλίου, Θεσ/νικη

Τετάρτη, 17 Ιουλίου, Λιβαδειά

Πέμπτη, 17 Ιουλίου, Βόλος

Κυριακή, 21 Ιουλίου, Κέρκυρα

Δευτέρα, 22 Ιουλίου, Γιάννενα

Τρίτη, 23 Ιουλίου, Λευκάδα

Τετάρτη, 24 Ιουλίου, Τρίπολη

Παρασκευή, 26 Ιουλίου, Χανιά

Σάββατο, 27 Ιουλίου, Ηράκλειο

Δευτέρα, 29 Ιουλίου, Σητεία

Τρίτη, 30 Ιουλίου, Ρέθυμνο

Πέμπτη, 1 Αυγούστου, Πάτρα

Παρασκευή, 2 Αυγούστου, Ζάκυνθος

Δευτέρα, 5 Αυγούστου, Μυτιλήνη

Τετάρτη, 7 Αυγούστου, Χίος

Κυριακή, 11 Αυγούστου, Ρόδος

Δευτέρα, 12 Αυγούστου, Κως