Το θέατρο Πειραιώς 131 αλλάζει πρόσωπο & μας συστήνεται από την αρχή!

Tα Αθηναϊκά Θέατρα παρουσιάζουν, έναν νέο χώρο δημιουργίας και ψυχαγωγίας.
Το θέατρο Πειραιώς 131 αλλάζει πρόσωπο και είναι έτοιμο σαν ένας σύγχρονος χώρος τέχνης  να υποδεχθεί μουσικές μα και θεατρικές παραστάσεις.
Επίσης αποκτά το νέο του «παρατσούκλι» και ως “Π 131” μας συστήνεται από την αρχή. Ένας χώρος κατάλληλος για να γίνει πραγματικό το κάθε καλλιτεχνικό όνειρο. Με σεβασμό σε όσους έρθουν να γίνουν μέρος του νέου αυτού χώρου ψυχαγωγίας. Εκτός του χώρου των εκδηλώσεων στις εγκαταστάσεις του Π 131 έχει στηθεί ένα από τα ομορφότερα στέκια της Αθήνας. Ένα bar έτοιμο να σας υποδεχτεί κάθε βράδυ μα και έτοιμο να αναλάβει την συνέχεια της διασκέδασης του κοινού μετά από το τέλος της κάθε εκδήλωσης.
Η καλλιτεχνική διεύθυνση  του χώρου ανήκει στον Πάνο Σουρούνη.
Ο ίδιος γράφει για το νέο αυτό εγχείρημα: «Το Π 131 βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας. Σε ένα σημείο που καθημερινά κινείται σχεδόν ο μισός πληθυσμός της χώρας. Σκοπός μας είναι αυτός ο χώρος να διαθέτει μια πόρτα ανοιχτή σε νέους καλλιτέχνες μα και να γίνει ένα ακόμα σημείο συνάντησης για καλλιτέχνες που ήδη αγαπάμε πολύ.  
Θα ήθελα προσωπικά κάθε βραδιά και κάθε πρόγραμμα που θα παρακολουθήσουμε στο Π 131 να μας κάνει να το θυμόμαστε για καιρό.  Μια πρώτη διαφορετική προσέγγιση απέναντι στην ζωή της πόλης είναι η απόφαση μας τα προγράμματα (μουσικά ή θεατρικά) να ξεκινούν αυστηρά στις 21:30. Ας γίνει το Πειραιώς 131 ακόμα ένας λόγος να βρεθούμε όλοι δίπλα δίπλα να ονειρευτούμε και να νιώσουμε ευγνωμοσύνη για το δώρο της τέχνης και της ζωής».