Το ΛοβBoat κάνει στάση στο «Π 131»

Κυρίες και κύριοι, καλωσήρθατε στο λοβBoat!
Το πιο ξέφρενο και αγαπησιάρικο πλοίο μετά τα χειμερινά του ταξίδια στις κρύες θάλασσες της Αθήνας και την καλοκαιρινή του στάση στο λιμάνι της Τεχνόπολης, επιστρέφει στο νέο λιμάνι του Π 131.
Ο Γιώργος Καραδήμος, ο Νίκος Ζαδές και η Αγγέλα Σιδηροπούλου μας υπόσχονται νύχτες μαγικές και ονειρεμένες. Μαζί τους θα επιβιβαστεί το ονειρικό πολυφωνικό συγκρότημα των Dreamy Whispers. Όλοι μαζί έχουν σκοπό να μας χαρίσουν το πιο ταξιδιάρικο Party της πόλης.
Ο Elvis Presley συνταξιδεύει με τον Μανώλη Χιώτη. Στο διπλανό τραπέζι, οι SpiceGirls μιλούν για τον Μπαρμπαγιαννακάκη με την Χάρουλα. Ο Tom Jones φλερτάρει  τις αδερφές Καλουτά καθώς κοιτούν στην προβλήτα τα παιδιά του Πειραιά, ενώ λίγο πιο μακριά, στο κατάστρωμα, ο Michael Jackson δείχνει τις φιγούρες του στην Ρίτα Σακελάριου.

Ένα ταξίδι στην βαθιά θάλασσα των τραγουδιών που αγαπήσαμε μα και ένα πάρτι που θα μας κάνει να ξεχάσουμε τον προορισμό.
Διότι νόημα δεν έχει ο προορισμός, μα τι ακούς στο ταξίδι σου.

Πρωταγωνιστεί η μπάντα του πλοίου μας: Κωστής Βήχος/Μπάσο, Ντένις Παναγιωτίδης/Τύμπανα, Βαγγέλης Στεφανόπουλος – Πλήκτρα, Δημήτρης Σχίζας/Κιθάρα
Ιδέα/Kείμενα: Πάνος Σουρούνης
Σκηνοθεσία: Η Ίδια η Ζωή
Μουσική Επιμέλεια: Πάνος Σουρούνης, Dreamy Whispers
Ενορχήστρωση: Κωστής Βήχος
Στις ηχογραφημένες ανακοινώσεις οι:  Θανάσης Αλευράς, Πάνος Μουζουράκης

Π 131 
Πειραιώς 131, Αθήνα
Τηλ.: 210 – 3450922
Κάθε Σάββατο του Δεκέμβρη από 8 Δεκεμβρίου
Ώρα προσέλευσης στις: 20.30
Ώρα έναρξης στις: 21.30

Είσοδος: 13€ με μπύρα ή κρασί