Στο Alhambra Art Theatre (Θέατρο Αλάμπρα, με γνώμονα την τήρηση των κανόνων προστασίας των θεατών, των ηθοποιών και όλων των συντελεστών παραγωγής, ώστε να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς, θα παρουσιαστούν οι παρακάτω παραστάσεις, για τη νέα θεατρική σεζόν 2021-2022:

Στην κεντρική σκηνή του Alhambra art theatre από Πέμπτη 28 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη έως και Κυριακή θα απολαύσουμε την υπέροχη κωμωδία των Νίκου Τσιφόρου – Πολύβιου Βασιλειάδη «Ο Κλέαρχος η Μαρίνα και ο κοντός», σε διασκευή – σκηνοθεσία Χάρη Ρώμα. Μια κωμωδία για όλη την οικογένεια. Πρωταγωνιστούν: Χάρης Ρώμας, Γιώργος Γαλίτης, Ευτυχία Φαναριώτη και η Τάνια Τρύπη, καθώς και οι Δημήτρης Μαχαίρας, Εύη Κολιούλη, Αντώνης Καλομοιράκης και Μαρία Κοκολάκη.

Από την Κυριακή 31 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 21.15, η Μαρία Κορινθίου για 3η χρονιά θα μας καθηλώσει με την ερμηνεία της στην παράσταση «Τζόρνταν» των Άννα Ρέϋνολντς και Μόιρα Μπουφίνι, σε σκηνοθεσία Γιάννη Αιβάζη. Η συγκλονιστική αληθινή ιστορία της Σίρλεϋ Τζόουνς, που κατηγορείται για τη δολοφονία του παιδιού της, σε έναν σπαρακτικό μονόλογο που συγκαταλέγεται στους πιο σπουδαίους του θεάτρου, σε μετάφραση Μάριου Πλωρίτη.

Από την Δευτέρα 1η Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00 το γνωστό και αγαπημένο σε όλους θεατρικό έργο «ΑΝΘΙΣΜΕΝΕΣ ΜΑΝΟΛΙΕΣ» του Ρόμπερτ Χάρλινγκ, σε απόδοση και σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Κυριακού θα ανθίσει στην σκηνή του Alhambra art theatre. Παίζουν: Άννα Αδριανού – Ηρώ Μουκίου – Βάσω Γουλιελμάκη – Κατερίνα Μπιλάλη – Κρίστη Παπαδοπούλου – Εύη Δαέλη.

Το Alhambra Art Theatre (Θέατρο Αλάμπρα), είναι εξοπλισμένο με ένα υπερσύγχρονο σύστημα ανοικτού κυκλώματος μεταφοράς αέρα, τηρώντας στο έπακρο τους κανόνες υγιεινής για τους θεατές, φροντίζοντας πάντα για την ασφάλειά τους.