Οι θεατρικές προτάσεις της καλλιτεχνικής περιόδου 2018-’19 έχουν αρχίσει να εμφανίζονται, ενώ κάποιες από αυτές θα τις δούμε τον Νοέμβρη. Μία πρόταση, λοιπόν, που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το αξεπέραστο musical της Φίνος Φιλμ «Μαριχουάνα stop!» σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη.

Σαράντα επτά χρόνια μετά, ο δημιουργός διασκευάζει, σκηνοθετεί και αναβιώνει την πολυσυζητημένη και αγαπημένη ταινία στην σκηνή του GAZI THEATRE, με τον Τόλη Βοσκόπουλο να ερμηνεύει ζωντανά τα τραγούδια της ταινίας και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους να κρατούν οι: Ντορέττα Παπαδημητρίου, Γιώργος Βάλαρης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Μαρία Ανδρούτσου, Βίκυ Κουλιανού, Μαριέλλα Σαββίδου, Βαλέρια Κουρούπη. Συμμετέχουν: Φωτεινή Ντεμίρη, Πέτρος Ξεκούκης. Στο ρόλο της Πολίν η Μαρία Ιωαννίδου.

Ωστόσο, να σας αποκαλύψουμε ότι έχει γίνει μία αποχώρηση από τον θίασο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του theaternow.gr, ο Ευθύμης Ζησάκης δεν θα βρίσκεται, τελικά, στην εν λόγω παράσταση αλλά βρέθηκε γρήγορα ο ιδανικός αντικαταστάτης. Ο λόγος για τον τραγουδιστή Άρη Μακρή, πρώην μέλος του boy band «Boys and Noise», ο οποίος τώρα κάνει solo καριέρα ανήκοντας στο δυναμικό της Panik Records, με την οποία και ετοιμάζουν συνεχώς διάφορες εκπλήξεις. Μάλιστα, ο ίδιος έχει ξανά δοκιμαστεί στο musical. Συγκεκριμένα, στην «Οικογένεια Άνταμς» και στο «Mamma Mia».