Τη φετινή καλλιτεχνική περίοδο παρουσιάζεται στο θέατρο Θησείον, το αριστούργημα του Μπέρτολτ Μπρεχτ «Ο καλός άνθρωπος του Σετσουάν» σε μετάφραση-σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη, ενώ τους εμβληματικούς ρόλους του έργου ενσαρκώνουν οι: Πέγκυ Τρικαλιώτη, Λήδα Πρωτοψάλτη, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Γεράσιμος Σκαφίδας, Κωνσταντίνος Κάππας κ.ά.

Ωστόσο, σύντομα θα υπάρξει μια σημαντική αλλαγή στην παράσταση που σημειώνει μεγάλη καλλιτεχνική και εισπρακτική επιτυχία. Οι αποκλειστικές πληροφορίες του theaternow.gr, θέλουν τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη ν’ αποχωρεί λόγω των απαιτητικών προετοιμασιών του μιούζικαλ «Απλή μετάβαση», που θα ανέβει στο Εθνικό Θέατρο. Βέβαια, ο ηθοποιός είχε ενημερώσει από την αρχή τους συντελεστές και γι’ αυτό τον λόγο ο σκηνοθέτης Νικορέστης Χανιωτάκης αναζήτησε τον ιδανικό ηθοποιό για να αναλάβει τον ρόλο του.

Aυτός βρέθηκε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο πρόσωπο του Νίκου Πουρσανίδη ο οποίος μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων «κλείδωσε» η συμφωνία, με την πρεμιέρα του να γίνεται στις αρχές Φεβρουαρίου.

Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Πουρσανίδης ήταν να κάνει θέατρο και στο πρώτο μέρος της καλλιτεχνικής περιόδου αλλά η δουλειά ακυρώθηκε λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα εξαιτίας της αποχώρησης της Δανάης Σκιάδη.