Οι Fly Theatre επέστρεψαν για τρίτη χρονιά και μόνο για λίγες παραστάσεις στην Αθήνα και στο Θέατρο Αποθήκη, με τη συναρπαστική παράσταση «Frida ΚΙ ΑΛΛΟ», που είναι βασισμένη στη ζωή και το έργο της Μεξικανής ζωγράφου Frida Kahlo.

Από τη πρώτη στιγμή που ανέβηκε ξανά η «Frida ΚΙ ΑΛΛΟ», άρχισε να σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Το γεγονός αυτό οδήγησε τους συντελεστές της να παρατείνουν, για ακόμα μία φορά, τις παραστάσεις τους, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους δεν έχουν προλάβει να τη δουν ή και σε όσους θέλουν να τη ξαναδούν. Έτσι, λοιπόν, η αυλαία της παράστασης πρόκειται να πέσει την Τρίτη 28 Ιανουαρίου.

Η παράσταση
Η Κατερίνα Δαμβόγλου ενσαρκώνει τη Μεξικανή ζωγράφο παρουσιάζοντας τα βιώματα, αλλά και μια πληθώρα συναισθημάτων της εκρηκτικής και ασυμβίβαστης Frida. Ο Robin Beer δημιουργεί ζωντανά ήχο και εικόνες μέσα από προβολή live video χτίζοντας τον κόσμο γύρω της.
Με τις προβολές καθόλη τη διάρκεια της παράστασης και το ζωντανό χειροποίητο video, οι Fly Theatre «ζωγραφίζουν» στη σκηνή την προσωπικότητα της Frida Kahlo μέσα από εμβληματικές εικόνες αλλά και μέσα από τους πίνακές της.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Χώρος: Θέατρο ΑΠΟΘΗΚΗ, Σαρρή 40, Ψυρρή
Παραστάσεις: κάθε Δεύτερα και Τρίτη στις 21:00
Επιπλέον παραστάσεις: 13, 14, 20, 21, 27, 28/01/2020
Διάρκεια παράστασης: 85 λεπτά
Τιμές εισιτηρίων: 15€ κανονικό | 13€ φοιτητών, ανέργων, άνω των 65 & ΑΜΕΑ
Κρατήσεις: 6986 706114