Γιώργος Βάλαρης: Η απομάκρυνση του Ευθύμη Ζησάκη και το καλωσόρισμα στον αντικαταστάτη του!

Τέσσερις εβδομάδες απομένουν μέχρι την έναρξη των παραστάσεων «Μαριχουάνα stop!», που πρόκειται να ανέβει στο Gazi Theater, σε διασκευή και σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη και, όπως σας ενημερώσαμε, από τον θίασο απομακρύνθηκε ένας εκ των πρωταγωνιστών. Συγκεκριμένα, ο Ευθύμης Ζησάκης έφυγε και ο Άρης Μακρής πήγε για να αναλάβει το ρόλο του Άλεν.

Μάλιστα, ο πρώτος σε πρόσφατες δηλώσεις του είπε ότι αποχώρησε από τη συγκεκριμένη δουλειά γιατί δέχτηκε μία καλύτερη πρόταση, ενώ λίγο μετά ο Γιώργος Βάλαρης, μέσω των social media, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους του όλη την αλήθεια:
«Επισήμως να καλωσορίσω κι εγώ τον αγαπημένο μας και ταλαντούχο νέο καλλιτέχνη Άρη Μακρή, που μετά από τις επιτυχημένες του εμφανίσεις σε επιτυχημένα μιούζικαλ (Οικογένεια Άνταμς και «Mama mia») και μετά την απομάκρυνση του αγαπητού Ευθύμη Ζησάκη, έρχεται στο μιούζικαλ «Μαριχουάνα stop!» να ερμηνεύσει με μεγάλο μπρίο, ήθος και το ταλέντο του το ρόλο του Άλεν, αλλά και τις μελωδίες του ανυπέρβλητου Μίμη Πλέσσα! Τον καλωσορίζουμε με τεράστια χαρά!!!».