Μία από τις παραστάσεις που προγραμματίζονταν να ανέβει τον προηγούμενο Σεπτέμβρη, αλλά αναβλήθηκε λόγω των προστατευτικών μέτρων ενάντια στον κορονοϊό, ήταν αυτή με τίτλο «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις», με την Μόνικα Μπελούτσι, σε σκηνοθεσία Τομ Βολφ.

Παρ’ όλα αυτά, όμως, ο πολιτιστικός οργανισμός «Λυκόφως» γνωστοποίησε την είδηση ότι το ανέβασμα της παράστασης επαναπρογραμματίζεται για τις 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, οπότε οι κάτοχοι των ήδη αγορασμένων εισιτηρίων μπορούν έως τις 31 Μαΐου να τα αλλάξουν στην ίδια θέση και αντίστοιχες ημερομηνίες για φέτος, είτε να χρησιμοποιήσουν το voucher που έχουν ήδη στα χέρια τους κατά προτεραιότητα. Από την 1η Ιουνίου 2021 οι θέσεις αποδεσμεύονται και θα διατεθούν προς πώληση για το κοινό.

Αναλυτικά, οι κάτοχοι των εισιτηρίων έχουν τις εξής 4 επιλογές:
1. Να χρησιμοποιήσουν τα εισιτήριά τους κατ’ αντιστοιχία στις νέες αυτές ημερομηνίες χωρίς επιπλέον χρέωση.
2. Να χρησιμοποιήσουν το αντίτιμο της αξίας των εισιτηρίων για την προμήθεια εισιτηρίων οποιασδήποτε άλλης παράστασης του πολιτιστικού οργανισμού «Λυκόφως», με την χρήση πιστωτικού σημειώματος (voucher) και σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4708/21-7-2020 (Άρθρο 16 – «ακύρωση και αναβολή παραστάσεων»). Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις μελλοντικές δράσεις του οργανισμού μας στο www.lykofos.org
3. Να αντιστρέψουν εκ νέου του voucher που διαθέτουν σε εισιτήριο, καθώς ο πολιτιστικός οργανισμός «Λυκόφως» δίνει την ευκαιρία ακόμα και σε όσους κατόχους εισιτηρίων έσπευσαν να προμηθευτούν voucher φοβούμενοι τη ματαίωση της παράστασης, να ενεργοποιήσουν ξανά τα εισιτήριά τους ώστε να μην χάσουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Ιταλίδα σταρ από κοντά.
4. Να τους επιστραφεί το αντίτιμο της αξίας των εισιτηρίων με την χρήση πιστωτικού σημειώματος και σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4708/21-7-2020 (Άρθρο 16 – «ακύρωση και αναβολή παραστάσεων»). Η επιστροφή πιστώνεται στους λογαριασμούς των θεατών μετά τον Οκτώβριο του 2021.

Και για τις τέσσερις παραπάνω επιλογές (χρήση εισιτηρίων, επιστροφή αντιτίμου, χρήση αντιτίμου, μετατροπή voucher ξανά σε εισιτήριο) η διαδικασία θα πραγματοποιείται μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της υπηρεσίας «My Tickets» της Ticket Services στην διεύθυνση: https://www.ticketservices.gr/mytickets/, έως την Δευτέρα 31 Μαΐου 2021.