Η Λένα Ουζουνίδου μετράει πολλά χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο, ενώ έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στο θέατρο. Δεν είναι τυχαίο που αυτά τα χρόνια μόνο δύο φορές έχει… απιστήσει κάνοντας, παράλληλα, τηλεόραση. Πάντα, όμως, τα θεατρικά της «στοιχήματα» δεν θα είναι ένα-δύο.

Φέτος, λοιπόν, η σεζόν βρίσκει την ηθοποιό να συμμετέχει στη κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα» και, παράλληλα, στη θεατρική παράσταση «Αρίστος», που παρουσιάζεται για 2η χρονιά στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, αλλά αυτή τη φορά στη κεντρική σκηνή. Ακόμα, κάνει πρόβες για το ανέβασμα του έργου «Η ψιλικατζού», που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Κωνσταντίνας Δελεμήτρου και σκηνοθεσία του Δημήτρη Καρατζά. Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 24 Οκτωβρίου στο Θέατρο Vault. 

Στο δεύτερο μέρος της σεζόν, όμως, η Λένα Ουζουνίδου ξαναχτυπά στη κεντρική σκηνή του Θεάτρου του Νέου Κόσμου με «Τα μάτια» του Πάμπλο Μεσίες σε σκηνοθεσία του Παντελή Δεντάκη. Επί σκηνής βρίσκονται, επίσης, οι ηθοποιοί: Άννα Καλαϊτζίδου, Μαρία Μοσχούρη, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος.