Οι επιχειρήσεις Λεμπέση, σε συνεργασία με τη Drama and Music Productions, παρουσιάζουν στις 20,21,22 και 23 Μαΐου, μέσω της πλατφόρμας του viva.gr, το «Πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας» του Τζέφρευ Άρτσερ. Το θεατρικό έργο, που πρωτοπαίχτηκε στην Ελλάδα τη σεζόν 1988-89 στο θέατρο Αλίκη από τον Αλέκο Αλεξανδράκη και την Νόρα Βαλσάμη. 

To αστυνομικό θρίλερ, σε μετάφραση του Μίνωα Βολανάκη και σκηνοθεσία του Leon Rubin, είναι ένα δικαστικό δράμα που κρατάει τον θεατή σε αγωνία μέχρι την τελευταία στιγμή. Αγωνία, δράμα, πλοκή, χιούμορ, σεβασμός, αγάπη, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του. Το έργο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί πραγματεύεται ένα ιδιαίτερο κοινωνικό θέμα, την ευθανασία. Η παράσταση σημείωσε μεγάλη καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία. Ανέβηκε ξανά στο θέατρο Λαμπέτη με τον Γρηγόρη Βαλτινό και την Κοραλία Καράντη, δέκα χρόνια αργότερα, σε μετάφραση Μίνωα Βολανάκη, σκηνοθεσία Γρηγόρη Βαλτινού και παραγωγή Γιώργου Λεμπέση.

Παίζουν: Αλέκος Αλεξανδράκης, Νόρα Βαλσάμη, Βύρων Πάλλης, Γιώργος Διαλεγμένος, Νίκος Κούρος, Δήμητρα Ζέζα, Ευάγγελος Πρωτόπαπας, Τάσος Κωστής, Νίκος Δαφνής.

Μετάφραση: Μίνωας Βολανάκης
Σκηνοθεσία: Leon Rubin
Σκηνικά – Κοστούμια: Ιωάννα Παπαντωνίου
Φωτισμοί: Θανάσης Σταυρόπουλος
Βοηθός σκηνοθέτη: Ζάννα Αρμάου
Φωτογραφίες: Κλεισθένης
Τηλεσκηνοθεσία: Κυριάκος Καλαματιανός
Τρέιλερ παράστασης: Μιχαήλ Μαυρομούστακος
Παραγωγή: Γιώργος και Νινέττα Λεμπέση