Μάρα Δαρμουσλή: «Χτυπά» σε δύο θεατρικές παραγωγές

Η Μάρα Δαρμουσλή για πολλά χρόνια εργαζόταν στο χώρο της μόδας και της διαφήμισης, αλλά μετά αποφάσισε ότι η υποκριτική είναι κάτι που την ευχαριστεί και τη γεμίζει. Γι’ αυτό τον λόγο φοίτησε στη Δραματική Σχολή «Εμπρός – Θεατροεργαστήριον» και έκτοτε συμμετέχει ως ηθοποιός σε τηλεοπτικές σειρές, κινηματογραφικές ταινίες αλλά και θεατρικές παραστάσεις, κερδίζοντας απαιτητικά «στοιχήματα».

Το τελευταίο διάστημα τρέχει μαραθώνιο για να τα προλάβει όλα, καθώς πρωταγωνιστεί σε δύο θεατρικές παραγωγές. Η πρώτη είναι το νεοελληνικό έργο «Άστρα να πάνε» των Βασίλη Ρίσβα – Δήμητρας Σακαλή και σκηνοθεσία του Νίκου Μαγδαληνού μαζί με τους: Δημήτρη Μάριζα, Έλενα Καστανά, Γιώργο Φλωράτο, Νίκο Μαγδαληνό, που θα παρουσιάζεται από τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου στο Θέατρο Κάππα.

Όσον αφορά τη δεύτερη θεατρική παραγωγή, αρχίζει την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και είναι η ρομαντική κωμωδία του Πιερ ντε Μαριβώ «Το παιχνίδι του έρωτα και της τύχης», που θα παρουσιαστεί στη Θεατρική Σκηνή Αθηναΐς. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Εμμάνουελ Μανιό και ο υπόλοιπος θίασος απαρτίζεται από τους: Σπύρο Σπαντίδα, Έλενα Μεντζέλου, Παναγιώτη Καρμάτη, Γιώργο Ζώη, Βαλίσια Βύζα, Ντάνιελ Εμίλιο, Κοσμά Ζαχάρωφ.

Γιώργος Φλωράτος, Έλενα Καστανά, Δημήτρης Μάριζας, Νίκος Μαγδαληνός και Μάρα Δαρμουσλή στα «Άστρα να πάνε»