Μετά από ενάμιση χρόνο, πλησιάζει η στιγμή που το χειροκρότημα στις θεατρικές αίθουσες θα ηχήσει και πάλι. Το προσωπικό, οι ηθοποιοί, οι συντελεστές αλλά και οι τεχνικοί του Σύγχρονου Θεάτρου εργάζονται πυρετωδώς για να ανοίξει και τη δική του αυλαία στις 4 Οκτωβρίου.

Το Σύγχρονο Θέατρο, που θα λειτουργήσει ως covid free χώρος ανακοινώνει τις παραστάσεις της φετινής περιόδου, δύο νέες παραγωγές, τη συνέχιση δύο εξαιρετικά πετυχημένων παραστάσεων και την αναβίωση μιας θρυλικής παιδικής παράστασης. Φέτος με τη νέα παραγωγή του ίδιου του θεάτρου «Τέλος του παιχνιδιού» εγκαινιάζεται και η μόνιμη συνεργασία με τον Δημήτρη Καταλειφό (Ομάδα Νάμα – Λυκόφως).

· «Τέλος του Παιχνιδιού» του Σάμουελ Μπέκετ με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Καταλειφό και σκηνοθεσία Γιώργου Σκεύα, που θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Οκτωβρίου 2021.

· «Η Βασίλισσα της Ομορφιάς» του Μάρτιν ΜακΝτόνα, η βραβευμένη παράσταση της Ομάδας Νάμα σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη, από 6 Οκτωβρίου 2021.

· «Οι κάτω απ’ τ’ αστέρια» του Τηλέμαχου Τσαρδάκα σε σκηνοθεσία Άρτεμις Γρύμπλα, Λίλας Μπακλέση & Κωνσταντίνου Μπιμπή, συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία στο Σύγχρονο Θέατρο από τις 4 Οκτωβρίου 2021.

· «Κλάρα» του Ιβάν Τουργκένιεφ σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία της Κωνσταντίνας Νικολαΐδη. Από 27 Ιανουάριου 2021 το έργο θα δει για πρώτη φορά το φως της ελληνικής θεατρικής σκηνής.

· «Μια γιορτή στου Νουριάν» του Volker Ludwig, αναβίωση της θρυλικής παιδικής παράστασης της Συντεχνίας του Γέλιου σε σκηνοθεσία Βασίλη Κουκαλάνι, από 10 Οκτωβρίου 2021.

Επίσης θα επαναληφθούν για λίγες παραστάσεις «Πιο δυνατός κι από τον Σούπερμαν» και «Ο Μορμόλης».