Ενώ η καλλιτεχνική περίοδος έχει αρχίσει ήδη, οι ανατροπές που μας επιφυλάσσει φαίνεται να ‘ναι πολλές. Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, λοιπόν, προέκυψε ακόμη μία είδηση, η οποία δεν είναι και τόσο ευχάριστη, καθώς η παράσταση «REIGEN – Δέκα διάλογοι για το Σεξ» σε σκηνοθεσία Αλίκης Δανέζη Knutsen με τη Δανάη Σκιάδη και τον Νίκο Πουρσανίδη δεν θα ανέβει!

Η επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η παραγωγή Stefi Productions αναφέρει:
«Με λύπη σας ανακοινώνουμε ότι η παράσταση του έργου «REIGEN-Δέκα διάλογοι για το Σεξ» του Α. Σνίτσλερ σε σκηνοθεσία Αλίκης Δανέζη Knutsen, που ήταν προγραμματισμένη να ανέβει στο θησείον-ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ, ακυρώνεται.
Όσα εισιτήρια είχαν αγοραστεί ηλεκτρονικά ακυρώνονται αυτόματα, χωρίς να χρειαστεί εκ μέρους των αγοραστών κάποια άλλη ενέργεια. Η επιστροφή της αξίας των εισιτηρίων θα γίνει στην κάρτα που είχε χρησιμοποιηθεί για την αγορά.
Ελπίζουμε ότι μελλοντικά θα δημιουργηθούν οι συνθήκες που θα επιτρέψουν το ανέβασμα της συγκεκριμένης παράστασης».

Σύμφωνα με πληροφορίες του theaternow.gr, η Δανάη Σκιάδη λίγες μέρες πριν τη πρεμιέρα της παράστασης αποφάσισε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, για προσωπικούς λόγους, στην εν λόγω δουλειά κι έτσι αποχώρησε. Οι συντελεστές προσπάθησαν να βρουν αντικαταστάτρια αλλά δεν κατέστη εφικτό, αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν οι πρόβες ξανά από την αρχή. Όσο για τη παραγωγή που θα καλύψει το… κενό; Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν να καλύπτεται από τις ήδη υπάρχουσες του Θεάτρου Θησείον, στις οποίες ανταποκρίνεται θερμά το κοινό.