Το νέο έργο του Μηνά Βιντιάδη «Τάρτα Ροδάκινο» χαρακτηρίστηκε συγκινητικό, τρυφερό, αστείο, γλυκό, αλλά και σκληρό σε σκηνοθεσία Μανώλη Ιωνά με την σαρωτική ερμηνεία της Άννας Αδριανού ολοκληρώνει τον προγραμματισμένο κύκλο παραστάσεων αυτό το Σαββατοκύριακο.

Μετά από 4 μήνες sold out παραστάσεων και εξαιρετικών κριτικών, η «Τάρτα Ροδάκινο» μπαίνει στο κουτί της για να κάνει ένα μικρό ταξίδι στην Ελλάδα, ενώ από τα μέσα Απρίλη ξανά στο θέατρο Αλκμήνη για έναν δεύτερο, περιορισμένο κύκλο παραστάσεων.

Λίγα λόγια για το έργο:
Μια ξεχωριστή βραδιά αρχίζει. Ένα ζευγάρι ετοιμάζεται να γιορτάσει την «ασημένια» επέτειό του. Ο άνδρας γυρίζει το βράδυ από τη δουλειά και βρίσκει το τραπέζι στρωμένο, κρασί στα ποτήρια, ρομαντική μουσική και τη γυναίκα του ξαπλωμένη στον καναπέ, ακίνητη, με κλειστά μάτια. Ένα κομμάτι από το γλυκό λείπει…

Μια «Τάρτα ροδάκινο» τόσο γλυκιά και τόσο επικίνδυνη, κρύβει το μυστικό μιας παράξενης γιορτής, μιας συνηθισμένης ζωής γεμάτης έρωτα, πάθος, ζωή, θάνατο, ψέματα και αποκαλύψεις.

Στο θεατρικό του Μηνά Βιντιάδη, η Άννα Αδριανού είναι η Γυναίκα που θέλει να δραπετεύσει από τη μεταξένια φυλακή της για ν’ ανακαλύψει την αλήθεια της… Πόσο μακριά θα φτάσει; Στον ρόλο του Άνδρα (θύτη, ή μήπως θύματος;) ο Κυριάκος Γεραμπίνης

Κείμενο: Μηνάς Βιντιάδης
Σκηνοθεσία: Μανώλης Ιωνάς
Σκηνικά-Κουστούμια: Γιώργος Λυντζέρης
Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης
Βοηθός σκηνοθέτη: Έλενα Αγγελοπούλου
Μουσική επιμέλεια: Βασίλης Κωνσταντουλάκης
Διεύθυνση παραγωγής: Ευαγγελία Βασιλείου
Παραγωγή: R.M.Light

Θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ, Αλκμήνης 12, Κ.Πετράλωνα
Τηλ.: 210 3428650

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στις 21.30
Εισιτήρια: 12€ (κανονικό) 10€ (άνεργοι, ΑμεΑ, 65+)
Διάρκεια παράστασης: 75΄ (Χωρίς διάλειμμα)