Γι’ ακόμη μια χρονιά το θεατρόφιλο κοινό καλείται να επιλέξει ανάμεσά σε πολλές και διαφορετικές προτάσεις, με κάποιες από αυτές, όμως, να μην έχουν την αναμενόμενη απήχηση και έτσι να κατεβαίνουν νωρίτερα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το έργο «Αν υπάρχει, δεν το ‘χω βρει ακόμα» του Nick Payne που φιλοξενείται στο Θέατρο Βρετάνια σε μετάφραση – σκηνοθεσία του Μάκη Παπαδημητρίου. Ο ίδιος, μάλιστα, πρωταγωνιστούσε μαζί με τη Μαρία Λεκάκη, την Αγγελική Γρηγοροπούλου και τον Δημήτρη Πασσά. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του theaternow.gr, η εν λόγω παράσταση αναμένεται να κατέβει μέσα στο επόμενο διάστημα και τον Μάκη Παπαδημητρίου να… μετακομίζει, από τις 28 Νοεμβρίου, στο Θέατρο Άνεσις για να επαναλάβει τις «Πέτρες στις τσέπες του». 

Όσο για το έργο που θα διαδεχθεί το «Αν υπάρχει, δεν το ‘χω βρει ακόμα»; Ο επιχειρηματίας Κάρολος Παυλάκης το… ‘χει βρει ήδη και είναι η «Βερβερίτσα» που έχει γράψει και σκηνοθετεί ο Νίκος Μουτσινάς. Σ’ αυτό το έργο, πέρα από τον ίδιο, θα πρωταγωνιστούν επίσης οι: Μαρία Σολωμού, Ματίνα Νικολάου, Φανή Γεωργακοπούλου κ.ά.