Λόγω της πολύ μεγάλης προσέλευσης, το sold out «Δείπνο» παίρνει τελευταία παράταση παραστάσεων για μια ακόμα εβδομάδα στο Σύγχρονο Θέατρο.

Το συγκλονιστικό ψυχολογικό θρίλερ του Χέρμαν Κοχ, ύστερα από 2 επιτυχημένες σεζόν, προσθέτει 4 επιπλέον παραστάσεις και ολοκληρώνεται την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, δίνοντας τη σκυτάλη στις «Μεγάλες Προσδοκίες» του Κάρολου Ντίκενς που καταφθάνουν στις 31 Ιανουαρίου στο ίδιο θέατρο δια χειρός Λίλλυς Μελεμέ.

Τετάρτη 15/1 ώρα 18.15
Παρασκευή 17/1 ώρα 21.15
Σάββατο 18/1 ώρα 18:15
Κυριακή 19/1 ώρα 21.00

Η υπόθεση
Ένα δείπνο
Δυο ζευγάρια
Ένα έγκλημα
Τρία παιδιά
Ένα μυστικό που δεν πρέπει να αποκαλυφθεί
Ως που μπορεί να φτάσει κάποιος για να προστατεύσει την οικογένειά του;

Το διάσημο μπεστ σέλερ του Ολλανδού Χέρμαν Κοχ, ένα συγκλονιστικό ψυχολογικό θρίλερ, γραμμένο το 2009, το οποίο προκάλεσε παγκόσμια αίσθηση και έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 25 χώρες στον κόσμο, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε δραματουργική επεξεργασία και σκηνοθεσία της Λίλλυς Μελεμέ, σε μετάφραση της Κάτιας Σπερελάκη.

Πέντε σημαντικοί πρωταγωνιστές, οι Στέλιος Μάινας, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Γιώργος Κοτανίδης συνεργάζονται με μια ομάδα εξαιρετικών συντελεστών και δημιουργούν μια παράσταση που κινείται στην κόψη του ξυραφιού. Από την λαμπερή εικόνα δυο ζευγαριών σε ένα υπερπολυτελές εστιατόριο, στις πιο ζοφερές οικογενειακές αποκαλύψεις. Μια παράσταση για να παρακολουθήσει ο θεατής με κομμένη την ανάσα.