Στον καθένα έχει τύχει να σχεδιάζει κάποια πράγματά και, τελικά, να προκύπτουν άλλα. Κάτι ανάλογο συνέβη στον Θανάση Αλευρά και την Ελένη Γκασούκα οι οποίοι ενώ σχεδίαζαν να ανεβάσουν το «Πες μου μια λέξη», εξαιτίας κάποιων εμποδίων, άλλαξαν πλεύση και στην… καλλιτεχνική τους ζωή ήρθε «Το έπος… της Μαλάμως» του Νίκου Χαρλαύτη.

Πέρα από τον Θανάση Αλευρά ο οποίος ενσαρκώνει τη πολύπαθη Μαλάμω (σ.σ. «Τρυπώσαμε» στο καμαρίνι του Θανάση Αλευρά την ώρα που μεταμορφώνεται σε… Μαλάμω!), επί σκηνής βρίσκονται και οι Κώστας Ανταλόπουλος, Μπάμπης Γαλιατσάτος, Αργύρης Γκαγκάνης, Κωνσταντίνος Καϊκής, Jerome Kaluta, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας, Πάνος Νάτσης, Χάρης Χιώτης, Παντελής Αρουσαλίδης, Νίκος Καραγιαννίδης, Κωνσταντίνος Σακκάς και όλοι μαζί δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, χαρίζοντας γέλια μέχρι δακρύων στους θεατές που σπεύδουν να παρακολουθήσουν τη συγκεκριμένη παράσταση.

Κωμωδία, μιούζικαλ, επιθεώρηση ή δακρυπηγαίο δράμα; Τι από όλα αυτά είναι η «Μαλάμω»; Το σίγουρο είναι ότι ο καθένας μπορεί να το αντιληφθεί διαφορετικά, αφού τα παραπάνω συνυπάρχουν με αριστοτεχνικό τρόπο και δικαιώνουν τους συντελεστές για τη δουλειά που έκαναν το προηγούμενο διάστημα, μέχρι να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Λαμπέτη.

Σημαντικό ρόλο, επίσης, παίζει και το γεγονός ότι όλοι οι συντελεστές έχουν ένα εξαιρετικό κλίμα μεταξύ τους, με τα πειράγματα να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Το theaternow.gr βρέθηκε στο Θέατρο Λαμπέτη και έγινε η… σκιά των ηθοποιών.

Η Μαλάμω πάντως, προς τη δόξα, κατά κει τραβά…
Μες το δικό της το χαβά, και παρόλα τα στραβά,
όπως η Ελλάς, διόλου δεν ξαποσταίνει,
μένει υπέρλαμπρη, ζηλευτή και λατρεμένη.
Εξόχως ξαναμμένη,
όλους σας αναμένει…

Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων:
Τετάρτη, Κυριακή: 20:00
Πέμπτη & Παρασκευή: 21:00
Σάββατο: 18:00 & 21:00

Εισιτήρια: Από 15 ευρώ, www.ticket365.gr και στο: 211 1000.365

Θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ
Τηλέφωνο:
210 6457086
Παραγωγή: ΑΘΗΝΑΪΚΑ ΘΕΑΤΡΑ